Selasa, 26 Februari 2008

bye bye oink, Sitoru had find soulmate

oh my. oh my. oh my.

my sitoru had found a soulmate. too bad they can hardly meet each other.

design this design that


oh, fyi. sitoru is my fave blue-fur-love-shape-nose-tedy-bear.

wops, not love-shape-nose...
and the blue fur is dusty.



when i'm in mission to find sitoru, i found diego-the cow in the same plastic (bag?). not as dusty as sitoru. looking cute, as always.

More...

dinner for two?

warning.. judul berbeda dengan isi nya. - kalo bu Sugi bilang koherensi nya ga ada (apalah a.k.a whatever)

setelah postingan cup lamp, jadi kangen sama acara makan2 di rumah ilka. kayanya seneng jg ya bisa siap2 untuk ngadain acara kumpul2, dekorasi ga jelas, masak (dimasakin), makan bareng, kongkow2. sekarang ini, kok kayanya susah banget ya untuk make it happen. sekarang berasa lagi kerja di luar kota/luar negeri. padahal buat ketemuan sebenarnya paling2 only half hour away from them (tanpa memperhitungkan muacet nya jakarta).
buat para pembaca blog gua (konon ada ribuan :P) bersyukurlah kalo masi pada sekolah, terutama kuliah.masih banyak waktu untuk do anything you like. (kebanyakan) masih belom perlu cari kerja. mo cari kerja sampingan pun masih bisa. rasanya hidup masih banyak pilihan. weekdays libur? mo tidur bisa, mo jalan2 bisa, ke kos temen bisa, ke kampus jg bisa (gila aja).
waktu kuliah, mo masuk boleh, ga masuk ga masalah, mo sambil bobo ato baca komik jg boleh (kecuali kalo dosennya killer). asal ujian beres, semua ok2 aja.
coba kerja bisa kaya gitu, tinggal kasi assignment, kalo ga kerjain ya dikasi sangsi kek. asal kerjaan beres ga usa nongkrong 5 hari seminggu, minimal 9 jam sehari. beh.
waktu SD, SMP, SMA.. kaya gitu tuh. suka ga suka harus sekolah, jam sekian ampe jam sekian. kalo kuliah, terserah u, mo kaya gimana. mo rajin mo males, pilihan ada di tangan u.
sekarang waktu kerja, malah balik lagi ke jaman SD. kaya lagu agnes monica.. tak ada logika. pokoknya hadir, absen, kerja (instead of belajar), pulang. btw 'instead of' bahasa indo nya apa ya? alih2?
jam kerja lebih lama daripada jam sekolah. padahal tau lah, kalo sekolah lama2 jg paling yang masuk otak brp c?
waktu buat sendiri aja kurang. apalagi waktu buat keluarga? waktu buat temen? yeah, yeah.. tau tau.. time management. tapi apa salahnya sih kalo 'work smart' itu diterapin? I don't wanna be another brick on the wall.
btw,
dear friends,
bluefia, fiv, and all of my girls, miss you much.

More...

want to make this

cup lamp



More...

Jumat, 22 Februari 2008

i want...

my hair to look like this

from http://www.hairstyles-hairstyle.com

and this on my bedroom wall




or this one from purplearea



I got a crush on tree-painted-on-wall
why is it so hard to find tree painted on wall? i need more inspiration.

and i want this shoes in black, please
(found this image by googling)

More...

Belanja online versi gogirl

yo aldora!
from gogirl shopping directory

friendster:
theappleshop
Voodoogals
strippedshop
sevena
kampoengbali
kboxstore
orangecatz
flatsnfriends
velvetcloset
syl
lovelipops
dprincesse
velvetbutton*
one2be
bangless
mischaboutique
lonines
blueangelshop

multiply:
nataliedevith
myfancycloset
voguedutchess
sprinklesprinkle
cuwi
yellowshop
purseshop
nly80
bubblefashion
ellanaebi
gayagaulgokil
fashioncandy
morigan2000

other:
gojane
theredboutique
blanjablanja
perfumeku
myhapineesh

More...

Jumat, 15 Februari 2008

I Want

This Ice Tray



link

More...

Happy Val's day

This is what I've got on my val's day.
Thanks to my Polar Bear.



I left it on my room, looking for the best way to keep them fresh.
here's what I found.
another tips: here and here

when I was home, 2 petals fell off :(
so, I cut the first plastic bottle I found, coz i don't have any vase.

then I do this:
"Cut two inches off the bottom of each stem while holding the stem under water. Then immediately plunge the cut stem into a pan of boiling water for just a few seconds, then quickly remove it and drop it into a vase filled with fresh cool water. "

"'Conditioned' roses, swears the Good Reverend, stay fresh twice as long."

we'll see....

day 2 - Feb 15:


day 3:


day 4:


then the red roses started to turn into black roses.. i changed the water everyday.. i wonder what when wrong?

More...

di halaman rumah...

Bunga...



kangkung...



Jeruk...
-daunnya gundul... pada gambar dibawahnya, bisa dilihat penyebabnya...



Kepompong

More...

Senin, 04 Februari 2008

w.o.w d.i.y

This is crazy...
designspongeonline
it's a wow.
you should check it out

from her blog:
"ive tried to replicate my life in miniature. and below is an overall shot of the house open and then closed."











More...